Μια υπέροχη "γαλλική" βραδιά, στον Πύργο Πετρέζα
Όσοι ήμασταν εκεί, στο υπέροχο event για την κουζίνα και τα κρασιά της Γαλλίας, είναι σίγουρο ότι θα το θυμόμαστε, ως μια εμπειρία εξαιρετικά ιδιαίτερη. Το Gout de France/ Good France ,μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών της Γαλλίας, με την επιμέλεια του κορυφαίου chef Alain Ducasse, είναι μια διοργάνωση -γιορτή, η οποία εξελίσσεται σε κορυφαίους χώρους της Ευρώπης- ανάμεσα στους οποίους ο Πύργος Πετρέζα.
Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, γιατί το ελληνικό κοινό ξέρει να αναγνωρίζει και να τιμά τις αξιόλογες διοργανώσεις. Και, όλοι εμείς, το βράδυ της 21ης Μαρτίου, γίναμε μάρτυρες μιας άρτιας γαστρονομικής εμπειρίας, μέσα από το μενού που εμπνεύστηκε ο σεφ μας, Μιλτιάδης Κιούκας για να εκφράσει γευστικά τη λεπτότητα, την πολυπλοκότητα και την ιδιαιτερότητα της κουζίνας της Νότιας Γαλλίας. Κάθε πιάτο συμπληρώνονταν από ένα διαφορετικό κρασί από τους αμπελώνες της Νότιας Γαλλίας, ειδικά επιλεγμένο για να αναδείξει τις γεύσεις και τα αρώματα. Για άλλη μια φορά, όπως σε όλες τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε, απολαύσαμε ένα κλίμα φιλικό και ευχάριστο, μια δημιουργική συναναστροφή μεταξύ ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον για το καλό κρασί και την υψηλή γαστρονομία.
Από την πλευρά μας, εμείς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σπουδαίο μας event.