Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας
ESPA banner 2014-2020 - Ελληνική έκδοση
< ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
27.04.2020

Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας

Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας
Γάμοι

Ο Νίκος και η Ευαγγελία έζησαν το δικό τους παραμύθι στον Πύργο, με έναν παραμυθένιο γάμο που είχε ότι χρειαζόταν, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα για το για το ζευγάρι αλλά και τους προσκεκλημένους όπως μας διηγούνται, από την αρχή έως το τέλος τις συνεργασίας μας.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε χειμώνα και μάλιστα την πιο μαγική περίοδο, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αρχικά, μας μίλησαν φίλοι για τον Πύργο Πετρέζα, αναφέροντάς τον ως τον πλέον κατάλληλο χώρο για έναν χειμωνιάτικο γάμο. Ο Πύργος μας κέρδισε ήδη από τις φωτογραφίες. Η λιτή πολυτέλεια της πέτρας, οι καμάρες, ο επιβλητικός πολυέλαιος, ήταν αρκετά σε πρώτη φάση για να μας κινήσουν το ενδιαφέρον. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο Πύργος διαθέτει δικό του αμπελώνα και οινοποιείο, μιας και είμαστε και οι δύο λάτρεις του κρασιού! Όταν επισκεφθήκαμε τον Πύργο, ήμασταν βέβαιοι ότι είχαμε βρει αυτό που ψάχναμε. Ο Πύργος έχει την ιδιότητα να σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Αποπνέει μια μεγαλοπρέπεια και μια κομψότητα, χωρίς να κραυγάζει, ενώ αγάπησα και τις μικρές λεπτομέρειες στη διακόσμηση.

Πέρα από τον αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό και αρχοντικό χώρο, διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι είχαμε να κάνουμε με επαγγελματίες. Η επιλογή μας είχε «κλειδώσει». Θα παντρευόμασταν στον Πύργο Πετρέζα ακόμα και αν χρειαζόταν να αλλάξουμε ημερομηνία γάμου λόγω της αυξημένης ζήτησης το μήνα Δεκέμβριο (ο Πύργος διαθέτει επίσης έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο, που περιλαμβάνει τους κήπους και την απίστευτη πέτρινη σκάλα, που εύκολα σε δελεάζουν για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο!). Η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη όταν συνειδητοποιήσαμε ότι η επιθυμία μας θα γινόταν πραγματικότητα. Ο επαγγελματισμός των ανθρώπων του Πύργου μας έδινε τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά, ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Η συμβολή τους στην προετοιμασία του γάμου ήταν καθοριστική. Λειτούργησαν ως wedding planner μας (πολλά πολλά credits στη Δήμητρα), καθοδηγώντας μας βήμα βήμα σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και βοηθώντας μας να επιλέξουμε εξαιρετικούς συνεργάτες. Ποτέ δε θα πίστευα ότι δε θα ήμουν αγχωμένη προετοιμάζοντας το γάμο μου! Συνεργαζόμασταν με τους καλύτερους, με ανθρώπους που διέθεταν αισθητική, αλλά παράλληλα εμπειρία και έξυπνες ιδέες, προσαρμοσμένες σε οποιοδήποτε budget.

 Το εκπληκτικό με τους ανθρώπους του Πύργου είναι ότι το νιώθεις ότι λειτουργούν ως ομάδα, ως οικογένεια. Τόσο με τους μόνιμους συνεργάτες τους όσο και με τους εξωτερικούς. Όλοι έχουν έναν κοινό στόχο, ένα άρτιο αποτέλεσμα. Και αυτό επετεύχθη και στον δικό μας γάμο. Δικαιωθήκαμε στο 100% από την επιλογή μας. Δεν υπήρχε τίποτε που δεν έγινε όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Απεναντίας. Όλοι ξεπέρασαν τον εαυτό του. Πώς είναι όταν έχει αναλάβει ένας φίλος να διεκπεραιώσει κάτι για σένα και βάζει τα δυνατά του για να σε ευχαριστήσει; Αυτό ακριβώς νιώσαμε, χωρίς ίχνος υπερβολής. Και αυτό είναι πολύ συγκινητικό.Το μενού του σεφ Μιλτιάδη Κιούκα ήταν εξαιρετικό, τα κοκτέιλ της πάντα χαμογελαστής Νατάσσας αντάξια του καλύτερου και πιο in bar.

Ο φωτισμός διακριτικός αλλά υποβλητικός, ενώ οι disco μπάλες και οι προβολείς στη συνέχεια ενίσχυσαν την party διάθεσή μας (βοήθησε και ο ταλαντούχος dj σε αυτό), η οργάνωση και ο σχεδιασμός του μετρ μας Βασίλη, υποδειγματικά πραγματικά και όλο το προσωπικό έτοιμο να ικανοποιήσει ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες των καλεσμένων μας με προθυμία και ευγένεια.

Δεν τα είδαμε μόνο εμείς. Τα είδαν οι άνθρωποί μας, οι φίλοι μας και μας τα μετέφεραν με μεγάλη μας χαρά, μιας και ήταν πρωταρχικό για εμάς να περάσουν καλά οι καλεσμένοι μας. Ζήσαμε για ένα βράδυ ως οικοδεσπότες ενός Πύργου, ένας πρίγκιπας και μία πριγκίπισσα. Το δικό μας χριστουγεννιάτικο παραμύθι ήταν τόσο αληθινό!

Δήμητρα Ακριβή μας και όλο το team, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.»

Credits:

WEDDING PHOTOGRAPHER: SOTIRIS TSAKANIKAS
VIDEOGRAPHER: SOTIRIS TSELES
FLOWERS: REDBOXDAYS
WEEDING CAKE :CAKE LOVE CAKES & SWEETS
DJ: Sakagiannis Ioannis
SOUND & LIGHT: GALAKTEROS EVENTS
INVITATIONS : ATELIER INVITATIONS & MIA PAPAETHFIMIOU
FAVOR BOX: ATELIER INVITATIONS                                                                       
WEDDING DRESS:
MADEBRIDE
WEDDING SHOES AND HEADPIECE: SAVRANI CREATIONS
BRIDAL MAKE UP:  ELENA KANTA 
HAIR STYLIST:
IOANNA KARKENTELOU
WEDDING RINGS & JEWELRY: SOLON EVANGELOU(wedding rings) & KORI jewelry&arts (earrings)
GROOM ATTIRE: SUR MESURE by Konstantinos Prentzas
GROOM SHOES: HUGO BOSS

Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 1
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 2
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 3
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 4
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 5
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 6
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 7
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 8
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 9
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 10
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 11
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 12
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 13
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 14
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 15
Ο υπέροχος γάμος του Νίκου και της Ευαγγελίας gallery image 16