Free cookie consent management tool by TermsFeed Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011
ESPA banner 2014-2020 - Ελληνική έκδοση
< ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
14.05.2012

Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011

Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011
Εταιρικές Εκδηλώσεις

Το Wine & Spirit Professional Center(W.S.P.C.), ελληνικό παράρτημα του Wine and Spirit Education Trust (WSET London) - απένειμε τους Τίτλους Σπουδών & Υποτροφιώνστην Ελλάδα, στους αποφοίτους των Ακαδημαϊκών ετών 2010 & 2011, σε μία ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στο οινοποιείο Πύργο Πετρέζα, Μεγάλο Χορηγό της βραδιάς της Αποφοίτησης.

Η τελετή Αποφοίτησης κορυφώθηκε με την Τιμητική Απονομή του Ανώτατου Τίτλου Σπουδών WSET Diploma στην Κυρία Σταυρούλα Κουράκου – Δραγώνα Hon AIWS. η μεγαλύτερη οινολόγος που πέρασε από την χώρα και τέτοια δεν θα ξαναυπάρξει. Με εξαιρετικές σπουδές, διεθνή αναγνώριση και δραστηριότητα, παρασημοφορημένη από πολλές χώρες, ήταν είκοσι χρόνια η προϊσταμένη του Ινστιτούτου Οίνου του Υπ. Γεωργίας. Η κα. Σταυρούλα Κουράκου - Δραγώνα μαζί με την κα. Ρωξάνη Μάτσα είναι οι δυο Ελληνίδες που έχουν χρισθεί Επίτιμες Απόφοιτοι Hon AIWS Diploma από το Wine & Spirit Education Trust (WSET London) σε παγκόσμιο επίπεδο

Μέσα στον κατάμεστο Πύργο Πετρέζα εκατοντάδες εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους: ο Πρόεδρος του WSET παγκοσμίως - κος. Ian Harris AIWS, η κα. Ρωξάνη Μάτσα Hon AIWS, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνων Πελοποννήσου -κοι. Ιωάννης Τσέλεπος και Γεώργιος Σκούρας, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων οινοποιείων, εταιρειών εισαγωγής και διανομής οίνων και οινοπνευματωδών ποτών, και για πρώτη φορά ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) – κος. Γεώργιος Δρακόπουλος, καθώς και επιχειρηματίες από τον κλάδο του Τουρισμού, παρακολούθησαν την Αποφοίτηση των σπουδαστών όλων των Επιπέδων Σπουδών του WSET London: Foundation, Intermediate, Advanced, Professional Certificate in Spirits. Απόφοιτοι του ελληνικού οργανισμού είναι επαγγελματίες και στελέχη από τις αγορές του κρασιού και των αποσταγμάτων αλλά και απλοί καταναλωτές – λάτρεις του κρασιού.

Συγκινητική ήταν η παράδοση του WSET DIPLOMA, σε οκτώ (8) σπουδαστές που αποφοίτησαν από τον Ανώτατο Διεπαγγελματικό Τίτλο Σπουδών παγκοσμίως, για τα κρασιά & τα αποστάγματα.Τα Πτυχία απένειμε ο ίδιος ο Πρόεδρος του μητρικού Αγγλικού οργανισμού, WSET London, κος. Ian Harris AIWS. Οι σπουδαστές του Ελληνικού παραρτήματος, W.S.P.C., που αποφοίτησαν από το WSET Diploma, είναι οι: Colleen Odore AIWS, Γιώργος Βαλσαμίδης AIWS, Στέφανος Τσαλαβούτας AIWS, Γιώργος ΦλούδαςAIWS, Ιωάννης Καρακάσης AIWS,Κωνσταντίνος Δημόπουλος AIWS, Ειρήνη Χριστοφοράκη AIWS & Λάζαρος Γατσέλος AIWS.

Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011 gallery image 1
Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011 gallery image 2
Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011 gallery image 3
Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011 gallery image 4
Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011 gallery image 5
Αποφοίτηση wspc 2010 - 2011 gallery image 6