Free cookie consent management tool by TermsFeed Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ
ESPA banner 2014-2020 - Ελληνική έκδοση
< ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
18.06.2019

Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ

Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ
Γεύματα

Το Drink Pink Dinner επέστρεψε στον Πύργο Πετρέζα για μια μοναδική βραδιά με πρωταγωνιστές τα Ροζέ κρασιά και συμπρωταγωνιστές τα εξωτικά πιάτα του σεφ μας. Ο Χάρης Χάραρης ήταν εκεί και μας στέλνει τις εντυπώσεις του. 

Φτάνοντας στον Πύργο Πετρέζα γύρω στις 8:30 και πριν ακόμα δοκιμάσουμε το πρώτο ροζέ κρασί της βραδιάς, μας περίμενε η πρώτη έκπληξη. Οι αδελφές Μπέλμπα πρωτοτύπησαν για άλλη μια φορά, στήνοντας για πρώτη φορά τα τραπέζια μας κάτω από τα πλατάνια της εισόδου και δίπλα στα αμπέλια του Πύργου. 

Ο ήλιος να χάνεται πίσω από τα αμπέλια και τα φύλλα από τα πλατάνια να φωτίζονται σε αποχρώσεις του ροζ. Και μόλις έφυγε το φως της μέρας, ο χώρος φωτίστηκε από διάσπαρτους πολυελαίους που είχαν κρεμαστεί ανάμεσα στα κλαδιά των πλατανιών. Ένα σκηνικό πραγματικά μαγικό. 

Στα τραπέζια μας τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα να σε προϊδεάζουν για ένα υπέροχο γεύμα και τα ροζ λουλούδια να σε χαλαρώνουν και σου θυμίζουν να δοκιμάσεις άλλο ένα ροζέ κρασί. Δεν αντισταθήκαμε καθόλου…

Το γεύμα ξεκινάει σιγά-σιγά ενώ ήδη οι συζητήσεις για το πιο ροζέ κρασί ήταν το αγαπημένο του καθενός μας έχουν ανάψει. Και μαζί με το πρώτο πιάτο, έρχεται και ένα καλάθι με τέσσερα ροζέ κρασιά για να επιλέξουμε με πιο θα το συνδυάσουμε. Και αυτή η διαδικασία επαναλήφθηικε σε όλη την διάρκεια της βραδιάς με συνεχείς επισκέψεις κρασιών που δεν ήξερες πιο να πρωτοδοκιμάσεις. 

Και κάπως έτσι, από τα υπέροχα πιτάκια πάπιας, περάσαμε στις γαρίδες pad thai, μετά στο κοτόπουλο με κάρι και μετά σε ένα φανταστικό πιάτο από καραμελωμένα μπριζολάκια μοσχαριού με σάλτσα oyster hoisin anisé και ρύζι ατμού. Αξέχαστα όλα τα πιάτα. Και φυσικά δεν ξεχάσαμε το γλυκό που ο Μυλτιάδης Κιούκας επέλεξε να είναι με φρούτα εποχής. Μια τάρτα με βερίκοκα και βανίλια και σορμπέ φράουλας. Ότι καλύτερο για συνδυασμό με ένα αρωματικό φρουτώδες ροζέ κρασί. 

Μια βραδιά που σίγουρα όποιος την έζησες θα περιμένει από τώρα για την επόμενη. 

Design: Δήμητρα Μπέλμπα
Photography: Πάνος Σμυρνιώτης 
Lighting: Γιώργος Γαλακτερός - NGS Events 
In collaboration with: Vinetum

Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 1
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 2
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 3
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 4
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 5
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 6
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 7
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 8
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 9
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 10
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 11
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 12
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 13
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 14
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 15
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 16
Μία βραδιά ντυμένη στα ροζέ gallery image 17