Free cookie consent management tool by TermsFeed Καλοκαιρινή γιορτή στον Πύργο Πετρέζα
ESPA banner 2014-2020 - Ελληνική έκδοση
< ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
21.02.2020

Καλοκαιρινή γιορτή στον Πύργο Πετρέζα

Καλοκαιρινή γιορτή στον Πύργο Πετρέζα
Γάμοι

Το βίντεο γάμου της Στέλλας και του Ανδρέα θα σας μεταφέρει στην μαγεία της δικής τους ξεχωριστής μέρας! Μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην υπέροχη Βιέννη το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα πραγματοποιώντας έναν ρομαντικό γάμο. Ο Πύργος Πετρέζα αποτέλεσε την ιδανική τοποθεσία για να φιλοξενήσει αυτή την καλοκαιρινή γιορτή αγάπης από την οποία δεν έλειπε τίποτα! Μια πανέμορφη νύφη μέσα σε μια elegant νυφική δημιουργία από Pronovias από μετάξι και δαντέλα, συναντάει έναν γοητευτικό γαμπρό μέσα σε ένα κομψό κοστούμι από Papadogamvros και οι δύο τους ανταλλάζουν όρκους αιώνιας αγάπης, πλημμυρισμένοι από ευτυχία. Ο Galakteros Event Production επιμελείται τον φωτισμό και τον ήχο στη δεξίωση του γάμου τους απογειώνοντας το πάρτυ που ακολούθησε στο οποίο το όμορφο ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες παρέα με φίλους και συγγενείς. Απολαύστε αυτό το υπέροχο βίντεο γάμου, edited beautifully by We Love To Create και απολαύστε κάθε μοναδικό στιγμιότυπο αυτού του όμορφου καλοκαιρινού γάμου! 

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Μετά από λίγο καιρό γνωριμίας γίναμε ζευγάρι και μετά από 7 χρόνια σχέσης ήρθε η πρόταση γάμου. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο στην Βιέννη. Όπως έχει συμπεριλάβει και ο Νίκος στο teaser ο Ανδρέας συνήθιζε να με λέει γυναίκα του για να με πειράζει και εγώ του έλεγα δεν είμαι οπότε κάπως έτσι έγινε και η πρόταση του γάμου.. όταν του είπα ότι δεν είμαι, με ρώτησε αν θέλω να γίνω..εννοείται είπα ναι!»

«Η διακόσμηση θέλαμε να είναι elegant chic style αλλά παράλληλα να είναι και “ζεστή”. Έτσι επιλέξαμε λευκά λουλούδια και συγκεκριμένα λευκές παιώνιες και φύλλωμα-κλαδιά ελιάς. Επιπλέον υπήρχαν κεράκια στα τραπέζια για να δώσουν τον ζεστό-ρομαντικό τόνο που θέλαμε. Είχαν μπει δύο ψηλά τζιλερ στην είσοδο της εκκλησίας που ήταν πολύ εντυπωσιακά όσο με περίμενε ο γαμπρός και στο ιερό οι λαμπάδες ήταν με σύνθεση σε επάργυρη βάση και με τα λευκά λουλούδια και τα κλαδιά ελιάς έδενε τέλεια με το λευκό εσωτερικό της εκκλησίας. Ο Πύργος Πετρέζα ήταν τέλεια φωτισμένος και διακοσμημένος. Στα τραπέζια είχαν μπει τα λουλούδια σε χρυσά κεραμικά μαζί με κεράκια και χρυσές πετρούλες. Είχε στηθεί πίστα με ντισκομπάλα που ήταν πολύ εντυπωσιακό και προδιέθετε τον κόσμο για το πάρτυ που θα ακολουθούσε, σε συνδυασμό φυσικά με το τρομερό μπαρ και τον DJ που ήταν κοντά στην πίστα για ευνόητους λόγους.»

«Ναι παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings και με βοήθησε να βρω ιδέες κυρίως για τον στολισμό για την εκκλησία και την δεξίωση.»

«Δεν ξέρω αν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή ως πιο αγαπημένη μου από το γάμο. Σίγουρα μία πολύ έντονη στιγμή ήταν όταν έφτασα στην εκκλησία και είδα τον Ανδρέα να με περιμένει. Και μετά νομίζω η είσοδος μας στον Πύργο Πετρέζα στον χώρο που κάθονταν οι καλεσμένοι. Από εκεί και μετά ούτε καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα και έφτασε ξημέρωμα. Ήταν όλα όπως τα είχαμε φανταστεί και περάσαμε πολύ όμορφα! Το νυφικό μου ήταν από τον οίκο νυφικών Pronovias. Με το που το φόρεσα κατάλαβα ότι αυτό ήταν. Ήταν απλό αλλά και ιδιαίτερο και μου έβγαζε κάτι πριγκιπικό… Το μπροστινό μέρος ήταν φτιαγμένο από μετάξι mikado και ήταν κλειστό και η πλάτη και η ουρά ήταν από δαντέλα και είχε εφέ διαφάνειας στην πλάτη.»

 

ΚΕΙΜΕΝΟ: Love4Weddings 
VIDEOGRAPHY : WE LOVE TO CREATE
VENUE : PYRGOS PETREZA
WEDDING DRESS : PRONOVIAS BARCELONA (GREECE)
GROOM'S ATTIRE : PAPADOGAMVROS
EVENT PRODUCTION : GALAKTEROS EVENT PRODUCTION