Free cookie consent management tool by TermsFeed Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London
ESPA banner 2014-2020 - Ελληνική έκδοση
< ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26.04.2010

Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London

Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London
Εταιρικές Εκδηλώσεις

Επιθυμία του Προέδρου του W.S.P.C., Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW και της οικογένειας Μπέλμπα ήταν να προβληθεί ο Αττικός Αμπελώνας στους αποφοίτους σπουδαστές, διαμέσου της ένωσής του ΕΝ.Ο.Α..Α.. Επομένως, τα κρασιά που δοκιμάστηκαν από 450 σπουδαστές στη διάρκεια της Αποφοίτησης ήταν μία ευγενική χορηγία των παρακάτω οινοπαραγωγών της ένωσης του Αμπελώνα Αττικής, που άλλωστε αποτελεί και τον μεγαλύτερο αμπελώνα της χώρας! Χορηγοί - Οινοποιία: Ρωξάνη Μάτσα – Μπουτάρης Οινοποιητική, Αναστ. Φράγκου, Β. Παπαγιάννη, Αναγνώστου, Δαρεμά, Κοντογιάννη, Α. Μεγαπάνος, Κτήμα Β. Παναγιώτου, Κτήμα Εύοινος,  Κελλάρι Παπαχρήστου, Αμπελώνες Μάρκου & Οικογένεια Γεώργα.

Μέσα στον κατάμεστο Πύργο Πετρέζα εκατοντάδες εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά στους οποίους εκπρόσωποι των μεγαλύτερων οινοποιείων, εταιρειών εισαγωγής και διανομής οίνων και οινοπνευματωδών ποτών και κλαδικών οργάνων, παρακολούθησαν την Αποφοίτηση τετρακοσίων σπουδαστών των Επιπέδων Σπουδών του WSET London: Foundation, Intermediate, Advanced,  Professional Certificate in Spirits. Απόφοιτοι του ελληνικού οργανισμού είναι επαγγελματίες και στελέχη από τις αγορές του κρασιού και των αποσταγμάτων αλλά και απλοί καταναλωτές – λάτρεις του κρασιού.

Οι πρώτοι πέντε Έλληνες σπουδαστές του W.S.P.C. - απόφοιτοι του Diploma, είναι οι: Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, Μαριάννα Μακρύγιαννη AIWS, Ανδρέας Ματθίδης AIWS, Βικτώρια Περιστάνογλου AIWS & Γιάννης Μακρής AIWS.

Η παράδοση των WSET Diplomas κορυφώθηκε με την Τιμητική Απονομή του Ανώτατου αυτού Τίτλου Σπουδών στην κα. Κυρία Ρωξάνη Μάτσα. Η κυρία Ρωξάνη Μάτσα αποτελεί πλέον Επίτιμη Απόφοιτο του WSET Diploma. Η κυρία Ρωξάνη Μάτσα, πρώτη αμπελουργός & οινοποιός στην Αττική, τιμήθηκε από το WSET για το έργο της και την ιστορική πρωτοβουλία της στη δημιουργία του μεγαλύτερου αμπελώνα της Ελλάδας. 

Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London gallery image 1
Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London gallery image 2
Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London gallery image 3
Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London gallery image 4
Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London gallery image 5
Τελετή Αποφοίτησης 2008/ 09 των Σπουδαστών του WSET London gallery image 6